Сходил проголосовал. Среди выборцев преимущественно пенсы. Сокол 2.
ЗЫ Экзитполу было не до меня...
Ждем первые результаты...
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Сходил проголосовал. Среди выборцев преимущественно пенсы. Сокол 2.
ЗЫ Экзитполу было не до меня...
Ждем первые результаты...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
пол был. девочка с планшетом.
был на выборах. экзит пол "радует":
- если будет второй тур за мэра, за кого будете голосовать: вилкула или филатова?
Вообще не палятся
4 листа пока со всеми ознакомишься пол года пройдет. Ставил за кандидатов от одной партии.
на нашій дільниці також були переважно пенсіонери.молодь, ти де ?
Молодежь спит ещё, после тяжелой, трудовой недели. Ближе к вечеру подтянутся
P.S. Опросил всех знакомых родственников-пенсионеров, все за оппозиционный блок голосовать собираются и моя бабушка в том числе. Правда бабушка ходить уже не может, просит меня, чтобы я попросил на избирательном участке, чтобы они к нам домой пришли, чтобы бабушка проголосовала![]()
та ладна.
юххххуууууу
http://elections.rbc.ua/ukr/news/nar...445766313.html
Всі бюлетені на вибори депутатів Дніпропетровської обласної ради, Дніпропетровської міської ради та міського голови надруковані з порушеннями. Про це повідомив депутат Верховної Ради України Олег Лаврик на своїй сторінці у соцмережі Facebook.
"Графа "Підпис члена дільничної комісії - " стоїть нижче відривної лінії. ЦВК вже надала роз'яснення, щоб члени ДВК не підписували відривні талони, а значить бюлетені. Проте, до моменту доведення такого роз'яснення бюлетені, які вже проголосовані під час підрахунку голосів можуть бути визнані зіпсованими. На них крім значка голосу за відповідну партію чи кандидата є додаткова позначка (підпис). Кожен такий бюлетень може бути зарахований окремим голосуванням рішенням ДВК. Ручне голосування по кожному бюлетеню може привести до викривлення результатів голосування", - підкреслив парламентар.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks