Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1 з 2 12 ОстанняОстання
Всього знайдено 24, показано з 1 по 20.

Тема: Пральна машина задимілася...

Почетный форумчанин Аватар для Ґонта
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    13 189

Типово Пральна машина задимілася...

Зануссі. Вже не на гарантії.
    Сьогодні на початку прання відчули дивний запах паленої пластмаси. Із всіх шпарин пішов ледь помітний (але помітний!!!) білий дим. При цьому пральна машина продовжувала працювати.
    Підкажіть телефони майстерень, куди можна звернутись і не боятись за якість обслуговування... Чи варто звертатись в сервіс-центр Домотехніки-Комфі (вони найближчі до мене на Кр.Камені) ?

Як думаєте - це вже гаплик?
    Нам своє робити

Німецька мова влітку

Дописів
    37 060

Типово

Один совет не обращаться в мастерские которые даны в гарантийном талоне. Они занимаются обуванием фирм которые оплачивают гарантийный ремонт им . Выставляют заоблачные цены . И если вы к ним обратитесь то они вам по той же цене сделают . А качество ... обратился я в фирму что находиться рядом с облгаи на шершова , это п..ц , уж извените за эмоции . Мало того что у них нет никакой доставки даже за деньги , и я как идиот приглашал товарища и мы тащили ее , но даже когда привез отказались помочь занести через дверь и поставить в помещении . А чтоб заехать там блин , это ж дрова , очень оживленная улица и в проезд нужно попасть , там машины гаишников , если проезд занят , то делай круг . Забирал , они на ней устроили письменный стол и она была заляпана . А отремонтировали , это не передается словами , она счас гремит как танк . Вообщем я в шоке , предъявить вроде нечего - работает , но давно я не испытавал такую гамму негативных эмоций , и ни одной положительной. И еще у них классное условие есть , что если не забрал через два дня после их звонка , то типа плати за хранение помойму 15 грн/день . С этим я их уже послал .

вам могу только посочувствовать. Я думаю что поддается ремонту . Свою же я честно жду когда она доломается чтоб блин купить новую . За ремонт отдел 700 грн - 40% цены новой.

Дописів
    1 553

Типово

alyak,
    Вы, похоже, хорошо расслабились в Меридиане:
    http://gorod.dp.ua/forum/viewtopic.p...873&highlight=

Дописів
    5 075

Типово

Ну не знаю
    У меня от Меридиана только положительные эмоции.
    Обратился к ним поскольку на тот момент, не знаю как сейчас, были единственным авторизированым центром Электролюкс. Мастер был вызван на конкретный день и конкретное время. Прибыл без опоздания, диагноз поставил сразу - сгорел электронный блок управления (1700грн.) Как вариант мастер САМ! предложил попробовать перепаять сгоревшие детали за в ВОСЕМЬ!!! раз меньшую сумму. В результате машинка работает, мастер на сумму работ выписал чек (мне дубликат ему оригинал для отчета) и отказался от дополнительной неофициальной материальной благодарости
    Да, машинка уже два года была не на гарантии.

Дописів
    37 060

Типово

andrew123, Хотите послушать мою машинку после ремонта ? Гремит как танк . А сервис на уровне лучших совковых стандартов. Выдавая из ремонта кстати вам никто ее не включает.

А то что мастер предложил вам перепаять , то не факт что там не предохранитель сгорел .... кто делал дефектовку ? Ты думаешь если бы он не видел способа заработать на тебе на шару то он бы тебе предложил бы ? Делается просто сначала клиенту рассказывается как все плохо и полная ж..а , затем дается осмыслить , а затем находиться недорогой вариант решения . Если бы сгорел процессор вы думаете нашелся бы у мастера заменить ?

Дописів
    5 075

Типово

alyak, сгорел не процессор и не предохранители, а тиристоры. Учитывая унификацию производства на базе одного шасси производится несколько моделей. В моей стиралке одна цепь распаяна, но не задействована и мастер просто перепаял три тиристора из одной цепи на плате в другую. В принципе по требованию производителя СЦ обязан менять весь модуль целиком, а не заниматься самостоятельным его ремонтом. Хотя может быть мне просто повезло с мастером. Я знаю случаи когда как альтернативу замене блока предлагалась покупка новой машинки.
    P.S. что такоя паяльник, тиристор и тестер знаю , во время ремонта стоял у мастера над душой и очень сомневаюсь, что он меня надурил.
    Сгоревшие тиристоры даже наверно где-то дома валяются.

Звідки Ви
    Из помещения, где есть комп с Тырнетом
    Дописів
    9 633

Типово

Ґонта,
    368762 спробуйте. В них принаймні досвід, який перевірено роками роботи.

В мене одного разу також робота машини закінчилася розігрівом та запахом паленої пластмаси, але потім з`явилося, що то фільтр був забитий і тому насос якось перегрівсь. Після очищення все стало нормально, тьху-тьху-тьху...
    Счастлива на малой Родине и в российском гражданстве!
    Жду на грибы, рыбалку и уборку снега

Дописів
    37 060

Типово

andrew123, ну и что тут необычного ?

Я еще раз повторюсь что я был в шоке от сервиса , и не выкидываю машинку потому что дождусь пока она гыкнется с концами и тогда с чистой душой я ее больше не буду нести в ремонт а куплю новую . Я уже позабыл в последнее время что такой сервис может существовать, оказывается все просто - нужно договориться с производителем , и можно жить припеваючи и ложить на всех клиентов нах , сами приползут .

Дописів
    323

Типово

Если еще актуально, попробуй 096-7781734, довольно толковый мастер.
    Востаннє редагував Favor06: 11.12.2011 о 15:43

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    13 189

Типово

Поділюся своїм досвідом.
    По-перше, дякую Люсі за телефон майстра. (Той телефон, що лежить тут у форумі - сервісний центр, який ремонтує тільки Вірпул. А по секрету вона мені дала телефончик приватного майстра).
    Перш ніж його викликати, я вирішив глянути, а що ж там всередині? Коли розібрав, то побачив, чому паленою пластмасою пахло - бак пластмасовий (потім майстер говорив, що це тільки у Занусі пластмасові баки), і знизу біля ТЕНа він підплавився. Мабуть, проблеми з ТЕНом.
    Коли прийшов майстер, то сцена один в один була схожа на рекламу Калгона - коли ТЕН витягли, він був точнісінько такий, як і в рекламному ролику. До того ж - ще й в одному місці прогорів.
    Отже, сказав майстер цілком серйозно, - користуйтесь Калгоном. Бо наша вода дійсно ВБИВАЄ пральні машини. Але зараз нагрівач новий, тому перші пів року можна обійтись. Але далі - обов'язково.
    Друга умова - користуватись тільки пральними порошками АВТОМАТ у великих пачках. Бо всі інші мають добавки для кращого спінення, а саме піна, створена з цих добавок теж негативно впливає на здоров'я машини.
    Третє - Калгон добре, але двічі на рік треба просто чистити машину лимонною кислотою: засипати добрячу жменю в відсік для порошку і включити на будь-який режим.
    Нам своє робити

Німецька мова влітку

Звідки Ви
    из запоя
    Дописів
    3 502

Типово

Ґонта,

А яким порошком користувалися?
    Я купив Persil там написано що до його складу входить засіб що запобігає утворенню накипу на тені. От й думаю потрібен мені Калгон чи ні?
    Если б море было водкой - стал бы я подводной лодкой!

Звідки Ви
    Гагарина/Телевизионная
    Дописів
    5 084

Типово

Дуже дивно чути таке про Калгон... Свого часу, коли ми купили нарешті пральну машину, дуже багато читали з цього приводу, и таки дійшли висновку, що Калгон - це зайве... Теж саме нам сказав майстер, якого ми викликали до "пацієнтки" (зовсім з іншого приводу). Пральні порошки "Автомат"(иншими і не користувалися) вже мають у складі якусь кількість того ж Калгону, або аналогів, тож для нашої місцевої води цього достатньо. І ще - майстер дуже сварився на рекламу Калгона))
    Ось, найшла трохи з цього приводу...
    http://monitor.espec.ws/section7/printview24301p20.html

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    13 189

Типово

Ми прали завджди Gala-Lemon. А щодо того, що в "Автоматах" вже є калгонові домішки, так про це наш майстер і сказав, коли радив брати тільки великі пачки. Бо в малих цих домішків немає, хоча й зазначено на упаковці. Або є, але не достатньо. Крім того - вода по місту дуже різна. У нас на Красному Камені - дуже накиписта...
    Нам своє робити

Німецька мова влітку

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    13 189

Типово

Kitty, що більше читаєш, то більше заплутуєшся
    Ось і я почитав інформацію за Вашим посиланням - взагалі розгубився. Ви про антинакипін в наших магазинах не чули?
    Нам своє робити

Німецька мова влітку

Звідки Ви
    из запоя
    Дописів
    3 502

Типово

А я можна перевірити воду на жорсткість?
    Може хто з хіміків підкаже?

Звідки Ви
    из запоя
    Дописів
    3 502

Типово

Ви про антинакипін в наших магазинах не чули?
    Чув - Сilit для чайників - так на ньому написано. Для чайника помогло, накіп зник. Можна лимонну кислоту, або оцт. Хоча останный дуже смердить.

Звідки Ви
    Из помещения, где есть комп с Тырнетом
    Дописів
    9 633

Типово

Ґонта, радію за Вас!
    Gala-Lemon
    О, колись - мабуть, на першому році користування машинкою - почула, що порошки цього класу не є дуже корисними для пралок... Тому ми перейшли на виключно "Преміум"-марки, навіть "Тайд" послали на... у відставку. На жаль, у такому випадку продукція місцевих брендів може пошкодити техніку, то ніяка підтримка ніякого виробника не змусить їх використовувати. :P

А хто купував у МЕТРО великі (мабуть, кіл десять, як не більше) пакети з пральними порошками? Та що про них кажуть? Справжні чи підробка?

Бодун, Мабуть. десь можна купувати індикатори-папірці та потім за їх забарвленням у воді визначити орсткість. У такий же спосіб, як кислотність, тільки реактив інший.
    Можна до СЕС зателефонувати, але... ІМХО, вони можуть післати...
    Счастлива на малой Родине и в российском гражданстве!
    Жду на грибы, рыбалку и уборку снега

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    13 189

Типово

Щодо використання оцту або інших кислот - є сумніви в доцільності. Як прокладки на це зреагують? Чи не потече з часом машинка?

А щодо накипу - на роботі купили новий чайник і заливали воду з-під крану - за кілька місяців утворився добрячий накип. Не робили нічого, лише почали заливати очищену воду з кіоска - за тиждень накип зник!!! От і думаю - чи очищена вода так добре накип знімає і запобігає утворенню нового, чи в ту очищену воду якусь гидоту додають... Але чай добріший виходить, ніж з-під крану...
    Нам своє робити

Німецька мова влітку

Звідки Ви
    Час зачатья я помню неточно. Видно, память моя однобока...
    Дописів
    8 509

Типово

Цитата Допис від Ґонта
    Не робили нічого, лише почали заливати очищену воду з кіоска - за тиждень накип зник!!!
    Интересно, с кальцием из организма то же самое происходит или нет...
    Но теперь, кто имеет мешок, тот возьми его, также и суму; а у кого нет, продай одежду свою и купи меч; (Лк 22:36).

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    13 189

Типово

Цитата Допис від Alx
    Цитата Допис від Ґонта
    Не робили нічого, лише почали заливати очищену воду з кіоска - за тиждень накип зник!!!
    Интересно, с кальцием из организма то же самое происходит или нет...
    Думаю, що так.
    Принаймні ДИСТИЛЬОВАНУ воду регулярно пити не можна.

ЗІ А чому Ви про кальцій спитали?
    "Лікарю, у мене проблема: мене жінка зраджує, а рога у мене не ростуть..."
    "Заспокойтеся, шановний! Тож тільки так жартують. Вони й не повинні рости"
    "Дякую, лікарю, що заспокоїли. А то я вже думав, що в організмі кальцію не вистачає"
    Нам своє робити

Німецька мова влітку

Сторінка 1 з 2 12 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті