Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 12, показано з 1 по 12.

Тема: До всіх, кого цікавить рівень викладання математики в сучасній школі.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    11 042

Question До всіх, кого цікавить рівень викладання математики в сучасній школі.

Мені цікава така інформація:
    1) цей форум відвідують, хоча б зрідка, викладачі математики ( школи, ліцею, гімназії,коледжу, університету);
    2) чи є учні, чи їх батьки, які серйозно відносяться до знань з математики, а не тільки оцінок;
    3) особливо, всі категорії,що мають відношення до нинішного 10-го класу.

Цікавість зовсім не меркантильна. Просто хотілося б обмінятися думками зі спеціалістами не мого кола знайомств.
    Востаннє редагував Nemezzida: 09.01.2011 о 21:35

Дописів
    2 526

Типово

Викладач фізики, серйозно відношусь до знань свого сина з математики, але він у 8 класі.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    11 042

Типово

Дуже приємно. Тепер буде з ким поспілкуватися на педагогічні теми.
    Тоді таке питання: у 8-му класі враховують, що не 4,5 роки, а тільки 3,5? Підручники розраховані на 4.5 роки. Як я маю інформацію,кожен вчитель поступає , як знає., тому що з глобальною шкільною програмою нічого не ясно.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    11 042

Типово

Дуже приємно. Тепер буде з ким поспілкуватися на педагогічні теми.
    Тоді таке питання: у 8-му класі враховують, що не 4,5 роки, а тільки 3,5? Підручники розраховані на 4.5 роки. Як я маю інформацію,кожен вчитель поступає , як знає., тому що з глобальною шкільною програмою нічого не ясно.

Дописів
    2 526

Типово

Я викладаю у ВНЗ. Але у школі, як я зрозуміла, до 9 класу включно навчання йде по програмі розрахованій на 12-річне навчання. І лише з 10 класу починаються зміни. Я не порівнювала плани на 10 клас до та після Табачника Дитина навчається з поглибленим вивченням математики (а може й ні - я години не рахувала - підручник написано для "поглиблених" шкіл).

Дописів
    365

Типово моя думка

ооо... 10-тий клас цього року - це дещо занадто цікаве (починаючи від відсутності підручників на початку року, а далі ще цікавіше - коли шкільний вчитель тричі (починаючи з початку року) змінює підручник за яким діти будуть навчатися).

а те що годин не вистачає - так це зовсім не проблема - є така чарівна паличка - самоосіта - з подальшим написанням с/р на уроці.

ой, а взагалі свою думку про це я вже раніше висловлювала в своїй темі - бідні діти!

єдине, що приємно - так це той факт, що форма викладання материалу наближена до прикладів ЗНО.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    11 042

Типово

Коли прочитала програму з математики для10-11 класів, стало страшно: до чого ми йдемо? В передмові наголошується на тому, що математика в школі ( надля всіх рівнів.доречі) повинна мати за основу математичне моделювання. Здається,що програму писали люди далекі від математики. Я викладач ВНЗ і не один з курсів, що я читала був пов"язанний з матема тчним моделюванням. Без знання елементарної(шкільної) математики не можна вивчити вищу, а без неї нічого робити в математичному моделюванні.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    11 042

Типово

Невже нікого не цікавить шкільна підготовка з математики? Чи може невдалий заголовок?

Дописів
    2 526

Типово

Розумієте, Ви підіймаєте вузькоспеціалізовані теми, тому широкому загалу вони малоцікаві. Щодо Вашого попереднього допису - дуже дивний підхід авторів програми - я чомусь весь час вважала, що математичне моделювання базується на знанні математики, а не навпаки . Але я (та й Ви) нічого не можете змінити у існуючий програмі, лише намагатися якприйнятніше донести матеріал до школяра. Я теж може "поплакатись" про програму з фізики для 7 класу, де згадується в оптиці закон синусів - а де він у програмі з математики? Так вимушена на пальцях про синус розповідати - чи просто пояснювати цей закон елементарними прикладами...
    І саме тому, що ми не можемо нічого змінити, всі ці розмови - переливання з пустого в порожнє...

Милосердие года 2012 Аватар для Julyross
    Звідки Ви
    торсионное поле кактуса Янга
    Дописів
    25 721

Типово

Не, девочки... Просто не все ещё похмелились.

Есть тут нормальные люди, не переживайте. Просто уже сложился некийстереотип общения, поэтому, возможно, стоит почитать другие темы и подкорректировать заголовок. Потом.
    Мир делают Мужчины. Я Женщина. Я делаю Мужчин.

Целевой сбор для военных на передовой

Звідки Ви
    Дніпро, Титова
    Дописів
    23 138

Типово

Цитата Допис від Nemezzida Переглянути допис
    Невже нікого не цікавить шкільна підготовка з математики? Чи може невдалий заголовок?
    заголовок меняйте... Цікаво?.. это о чем???
    о верблюдах... энциклопедия может быть... новости науки и техники?
    так и озаглавьте "Цікаво про математику"
    Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    11 042

Типово

Напевно справа не в незрозумілій назві. Чи може мова небажана,враховуючи специфіку форуму?

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті