Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1 з 2 12 ОстанняОстання
Всього знайдено 27, показано з 1 по 20.

Тема: На проспекті Петровського тривають обіцянки-цяцянки -агітація Івана Куліченка.

Звідки Ви
    г.Днепропетровск
    Дописів
    1 845

Типово На проспекті Петровського тривають обіцянки-цяцянки -агітація Івана Куліченка.

На проспекті Петровського триває передвиборча агітація. Саме так можна назвати ремонт об'єкту, якого останні майже 30 років не торкалась рука господаря.

І попри те, що весь об'єкт буде зданий не раніше 16 листопада (до виборів, хоч як не поспішали, але встигнути не вдалося), вже у понеділок трамвай №15 стане на рейки.

За інформацією видання "В городе", поки що міський голова Іван Куліченко завірив городян, що у понеділок вони вже зможуть скористатися трамваєм. Однак для цього, зрозуміло, в неділю слід зробити "правильний" вибір.

Джерело
    Зараз вже можна обіцяти і манну небесну, для тих хто вірить. В понеділок використана локшина для электорату буде не потрібна.

Востаннє редагував Мне не безразлично: 29.10.2010 о 12:39

Дописів
    4 396

Типово

по пр. Кирова, девочки ходят с флагами "За Денисенка" и раздают листовки! такая у нас страна, всем все пох

ОПЫТНЫЙ
    Guest

Типово

Если Ваня в кои веки отремонтирует проспект Петровского,а потом проспект Металлургов,то я поставлю в углу его ИКОНУ фотографию,и буду по утрам его благодарить

Дописів
    94

Типово

асфальт в лужи это ремонт? спасибо Ваня)

Дописів
    142

Типово

Цитата Допис від ОПЫТНЫЙ Переглянути допис
    Если Ваня в кои веки отремонтирует проспект Петровского,а потом проспект Металлургов,то я поставлю в углу его ИКОНУ фотографию,и буду по утрам его благодарить
    ще свічечку у церкві за нього поставте у правому куточку і помолитися теж треба буде, я так вважаю....

Дописів
    744

Типово

+1 Я в ваш угол по воскресеньям буду приходить.

Звідки Ви
    г.Днепропетровск
    Дописів
    1 845

Типово

Пообіцяти і зробити це дві великі різниці.

Почетный форумчанин
    Циник года 2007, 2009, 2010
    Звідки Ви
    ВРіК
    Дописів
    30 187

Типово

Оно-то и может быть хорошо...но почему ремонт Петровского всегда проводят осенью?
    На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"

Марлен
    Guest

Типово

+мильён

Звідки Ви
    г.Днепропетровск
    Дописів
    1 845

Типово

Цитата Допис від Stank Переглянути допис
    Оно-то и может быть хорошо...но почему ремонт Петровского всегда проводят осенью?
    Тюю, а ви вірите, що якби не вибори вони б за це взялися?До того ж потім буде простіше сказати: "Дуже хотіли, але не встигли - раптово прийшла зима".

А після може забудеться, та й на наступні вібори знов з героїзмом на камеру візьмуться за цей об`єкт .

Звідки Ви
    почти из центра
    Дописів
    12 592

Типово

Вот вчера начали раскопки на Петровского.

http://i025.radikal.ru/1011/dc/3eee9c39c880.jpg

Это сёдня утром: 2 места
    http://s015.radikal.ru/i331/1011/7c/26859bab76c8.jpg

http://s43.radikal.ru/i100/1011/aa/a14297058931.jpg

2 ямы на спуске обеспечены!!!
    ,,,,заряжаемся,,,,

Звідки Ви
    ОперЯ
    Дописів
    10 140

Типово

Ну не Шмагли они, не шмагли!!

Кста на ФУрманова, на участке от Чекмарёва и в сторону Чернышевского, аккурат на протиф стройки Асфальт срезали, а положить обратно забыли!! Хотя с обеих сторон новый асфальт лежит! =))

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    38 984

Типово

Цитата Допис від Серопуня Переглянути допис
    Ну не Шмагли они, не шмагли!!

Кста на ФУрманова, на участке от Чекмарёва и в сторону Чернышевского, аккурат на протиф стройки Асфальт срезали, а положить обратно забыли!! Хотя с обеих сторон новый асфальт лежит! =))
    Чтобы бдительность не теряли!
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Дописів
    11 632

Типово

я сегодня влетел внизу Петровского в щ е б е нчатую яму. выходит, они положили асфальт, а теперь его раздалбывают?
    Если Бога нет, а я в Него верю - я ничего не теряю. А если Бог есть, а я в Него не верю - я теряю все.

Звідки Ви
    почти из центра
    Дописів
    12 592

Типово

Цитата Допис від lomeiko Переглянути допис
    я сегодня влетел внизу Петровского в щ е б е нчатую яму. выходит, они положили асфальт, а теперь его раздалбывают?
    Ага..

Там ещё одну яму выше сделали, только щебня нехватило. (к счастью оградили, но ночью фура её прицепом зацепила.)
    + раздолбали люк перед Революционной, разумеется, БЕЗ ОГРАЖДЕНИЯ!
    ,,,,заряжаемся,,,,

Звідки Ви
    г.Днепропетровск
    Дописів
    1 845

Типово

Цитата Допис від lomeiko Переглянути допис
    Вибори скінчилися.. лохи повірили і віддали голоси, тепер до 2012 року хлебтатимемо ситечком результати свого вибору.

Звідки Ви
    почти из центра
    Дописів
    12 592

Типово

Это тот самый люк на спуске. Кто-то уже попал.
    Кстати, напротив церквосадика люк уже просел, так же в ливневках отсутствуют напрочь решетки - глядите не въедьте....

Зачем-то повыворачивали ранее установленные бордюры...
    ,,,,заряжаемся,,,,

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    419

Типово

за что на него молится то?

это его работа!
    а асфальтик он берет со своего асфальтного заводика)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    581

Типово

Да... езжу каждый день по пр.Петровского. Как-то странно делают... то асфальтируют... то потом по свежему опять раскапывают... люки не вровень, а значит, через месяц воруг люка разобьется асфальт...
    Спуски и съезды во дворы и на перпендикулярные улицы как трамплины теперь... неужели так тяжело сделать чуть плавнее.... а еще мне нравятся бордюры, которые установили, заасфальтировали, потом выкорчавали... а есть еще несколько которые какие-то упавшие слегка и рядом небольшая дырка... через месяц будет опять яма наверняка...

on-off
    Guest

Типово

Зато у нас дороги стОят в два раза дороже, чем во Франции и в пять раз дороже, чем в Китае ( для тех, кто там был )

Сторінка 1 з 2 12 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті