Добрый день!
если Вы есть хакер или есть у кого-то знакомые подобные им =) свяжитесь со мной по ЛС. Нужно сделать "must die" интернет-магазину на домене ком.юа. Хостера сообщу в ЛС.
Работа оплачивается в разумном эквиваленте.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Добрый день!
если Вы есть хакер или есть у кого-то знакомые подобные им =) свяжитесь со мной по ЛС. Нужно сделать "must die" интернет-магазину на домене ком.юа. Хостера сообщу в ЛС.
Работа оплачивается в разумном эквиваленте.
Магазин цифровой и бытовой техники. Уцененная и новая техника.
Ремонт ноутбуков, бытовой техники.
кому попкорн?
... и вообще хороший человек...
Стаття 361. Несанкціоноване втручання в роботу
електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів),
автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи
мереж електрозв'язку
1. Несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих
систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку, що призвело до витоку, втрати, підробки, блокування інформації, спотворення процесу обробки інформації або до порушення встановленого порядку її маршрутизації, - карається штрафом від шестисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років або без такого та з конфіскацією програмних та технічних засобів, за допомогою яких було вчинено несанкціоноване втручання, які є власністю винної особи.
2. Ті самі дії, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, або якщо вони заподіяли значну шкоду, - караються позбавленням волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією програмних та технічних засобів, за допомогою яких було вчинено несанкціоноване втручання, які є власністю винної особи.
Примітка. Значною шкодою у статтях 361 - 363-1, якщо вона полягає у заподіянні матеріальних збитків, вважається така шкода, яка в сто і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян.
Маст дайЯ не получится а можно только ДДосить(1 час ДДоса примерно 50$) или удалить/повредить сам сайт, но его успешно восстановят через несколько часов. В худшем случае можно увести домен, но если не лохи то легко вернут управление обратно. Стоить вам это будет оооочень дорого(цифры в у.е минимум с тремя нулями). Также у вас есть риск наткнутся на подставных "хакеров", которые с вами свяжутся и получат задаток а потом либо пропадут, либо окажутся СБУшниками под прикрытием и маст дай будет у вас.
З.Ы. Лучше вложите те же деньги в продуманную пиар компанию и тогда получите лучший результат и без нарушений закона.
З.Ы.Ы. Я не хакер. Хакеров не знаю. Неважно откуда у меня эта информация![]()
Чем больше у человека ума - тем больше он может выдумать себе проблем...
Ну скиньте в ЛС домен интереса ради. Розетка? Протория?
Та они уже работают вроде как. В европе доменов понарегали
F1 Service f1service.dp.ua.Ремонт ноутов, ПК и прочих железок, ИТ-сопровождение организаций.
Тел:7340453,093-99-835-99, 097-222-14-17, 095-476-77-79 Чкалова 16, оф 11
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks