Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1 з 48 1234567891011 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 949, показано з 1 по 20.

Тема: К юбилею Полтавской битвы (Петр Великий, малороссы и мазеповщина)

Дописів
    5 697

Типово Звернення з приводу святкування 300 річниці

ГОЛОВАМ
    ОБЛАСНИХ ПАРТІНИХ І ГРОМАДСЬКИХ
    ОРГАНІЗАЦІЙ НАЦІНАЛЬНО-ДЕМОКРАТИЧНОГО
    ТА НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО
    СПРЯМУВАННЯ

ЗВЕРНЕННЯ

Шановні панове!

Президенти України та Росії домовилися спільно відзначити 300-ту річницю перемоги російського війська Петра І над союзницькими військами Гетьмана України Івана Мазепи та Карла ХІІ. Сесія Полтавської міської ради спланувала на виконання Указу Президента України «Про відзначення 300–річчя подій, пов’язаних із воєнно–політичним виступом гетьмана України Івана Мазепи та укладанням українсько–шведського союзу» ряд заходів.

Зрозумілим є прагнення російської сторони вкотре продемонструвати могутність та непереможність Російської імперії та славу російської окупаційної зброї, черговий раз плюнувши в українську душу. Для нас, українців, Полтавська битва стала останньою дієвою спробою в ХVІІІ ст. відновити свою державність, побудовану Богданом Хмельницьким і занедбану в смутні часи Руїни. Це була наша боротьба за незалежність від Росії на своїй території. Трагічні наслідки цієї битви надовго поховали прагнення України до самостійності і ми, як і вся демократична громада Європи, будемо відзначати цей сумний ювілей.

Перебіг Полтавської битви круто змінив розвиток європейської історії. Московія, одна з найбільш відсталих деспотичних околиць тогочасного світу, перетворилася в ненажерливу імперію і саме з того часу Європа завжди змушена оглядатися на непередбачуваного «північно-східного сусіда». Пам’ятаймо, що з тих часів московська деспотія вже неодноразова перетинала шлях України до свободи. Невже нині, ми патріоти, нащадки мазепинців дозволимо знову нахабному загарбникові танцювати на кістках наших свободолюбних предків? Знаючи сучасні тенденції в нинішній Росії, ми не можемо сподіватись, що росіяни в Полтаві під час відзначення сумно відомого ювілею будуть поводитись толерантно.

Останнім часом, загидженість української землі пам’ятниками тоталітарних часів, активно підсилюється встановлюванням монументів сумнозвісній Катерині ІІ. Тож, з огляду на слабкість і не згуртованість української влади, існує реальна загроза перетворення вищезазначених заходів на новий шовіністичний шабаш, який стане новітньою українською ганьбою та подальшою радикалізацією антиукраїнських сил в Україні.

Тому закликаємо Вас, до червня 2009р. звернутися до лідерів Ваших організацій, не допустити знущання над нашою історією. З цією метою, на нашу думку необхідно негайно створити Громадський організаційний комітет Протидії, який би сприяв організованому стягуванню до Полтави представників свідомого українства, з тим, щоб реально продемонструвати світу, хто є справжнім господарем в українській землі.

З повагою, – Дніпродзержинське міське об’єднання правих сил «Своя Правда»:

Голова Дніпродзержинської міської організації Народного Руху України — І. Бельмас

В.о. голови Дніпродзержинської міської організації Української Народної Партії — В. Самохвал

Голова Дніпродзержинської міської організації Конгресу Українських Націоналістів — М. Кривенко

Голова Дніпродзержинського міського осередку Організації Українських Націоналістів — С. Злючий

Голова Дніпродзержинської міської організації ВУТ «Просвіта» ім. Т. Шевченка — В. Кравченко

Контакти:

+38 (097) 508-78-73 – Сергій Злючий
    +38 (05692) 3-23-51 – Олег Ясенчук
    vodka pour, play balalayka...
    error 404

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

... я извиняюся ... а как будет по-шведски "Слава Украине!!!" ..??? .... я транспарант рисую к дате, а буков шведских не знаю ....
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    ПОКАЙТЕСЬ!
    Дописів
    788

Типово

"Для нас, українців, Полтавська битва стала останньою дієвою спробою в ХVІІІ ст. відновити свою державність"
    Наивные. То-то б сейчас все на шведском говорили.
    ХРИСТОСЪ ВОСКРЕСЕ ИЗЪ МЕРТВЫХЪ,СМЕРТИЮ СМЕРТЬ ПОПРАВ И СУЩИМ ВО ГРОБЕХЪ ЖИВОТЪ ДАРОВАВЪ!!!

Дописів
    5 697

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ... я извиняюся ... а как будет по-шведски "Слава Украине!!!" ..??? .... я транспарант рисую к дате, а буков шведских не знаю ....
    Пишите уже на русском.
    error 404

Дописів
    5 697

Типово

Цитата Допис від ПРОРОК МОИСЕЙ Переглянути допис
    "Для нас, українців, Полтавська битва стала останньою дієвою спробою в ХVІІІ ст. відновити свою державність"

Наивные. То-то б сейчас все на шведском говорили.
    Человек даже даже очень приблизительно с этой историей не знаком, но зато лезет комментировать.

Есть еще такое слово — невежа.
    error 404

Звідки Ви
    ПОКАЙТЕСЬ!
    Дописів
    788

Типово

Цитата Допис від ™абырвалГ Переглянути допис
    Человек даже даже очень приблизительно с этой историей не знаком, но зато лезет комментировать.
    Есть еще такое слово — невежа.
    Да я,Слава Богу,историю учил в школе (а в моё время ещё умели учиться) неплохо.
    Так что "невежа"-сие не про меня. Да,и есть ещё такие слова: "Вам не пох?"

Сердечно поздравляю всех вас-свидомых и не очень-с юбилеем великой победы российского оружия над шведами!
    ХРИСТОСЪ ВОСКРЕСЕ ИЗЪ МЕРТВЫХЪ,СМЕРТИЮ СМЕРТЬ ПОПРАВ И СУЩИМ ВО ГРОБЕХЪ ЖИВОТЪ ДАРОВАВЪ!!!

Дописів
    11 632

Типово

Король Карл 12 был авантюристом. Воевал не только с Россией, но и с половиной Европы. За его успехами стояло не могущество Швеции как экономической державы, а напор и полководческий талант. Результаты Северной войны говорят сами за себя: Швеция превратилась в рядовое государство.
    Украина интересовала короля Швеции лишь постольку поскольку это дорога на Москву.
    Ошибка Мазепы в том, что он пошел на сговор с авантюристом. Это всё равно что договариваться с Гитлером, не понимая, что реальная сила за Российской империей.
    Надо было договариваться с царём Петром. Судьба Украины сегодня - объединение с Москвой. Другого пути у нас УЖЕ НЕТ. Сказки про "интеграцию" с европедикусами или ещё хуже - с США, есть чистая авантюра. Мы им не нужны.
    Если Бога нет, а я в Него верю - я ничего не теряю. А если Бог есть, а я в Него не верю - я теряю все.

Дописів
    5 697

Типово

Бу-го-га.
    error 404

Дописів
    5 697

Типово

Да я,Слава Богу,историю учил в школе
    Оно и видно.
    error 404

Дописів
    8 738

Типово

Ото людям делать нефиг.
    Победа коммунизма неизбежна!

Oxigen
    Guest

Типово

хачу в Швецию...............

Звідки Ви
    Третий саркофаг справа
    Дописів
    42 968

Типово

Одобрям!
    А шо делать надо?
    Шведскую семью заводить?

Дописів
    5 697

Типово

Позвоните по указаным телефонам и Вам расскажут что надобно делать.
    error 404

Звідки Ви
    ПОКАЙТЕСЬ!
    Дописів
    788

Типово

Цитата Допис від Faraon Переглянути допис
    Шведскую семью заводить?
    "Жила-была обыкновенная шведская семья: мама,папа,брат,сестра и малыш,КОТОРЫЙ ХОТЕЛ СОБАКУ!"

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    26 168

Типово

Прикольная дата. Прикольная страна..
    Хотя уже не удивляет..
    Чего там...
    Страна дуреет, но идёт вперёд!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    26 168

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис

Да-да. И флаг у них на наш похож..
    Давние украинцы, потерянное колено..
    А Мазепа их нашёл.. Тока не понят был современниками...
    Страна дуреет, но идёт вперёд!

Дописів
    5 697

Типово

"Жила-была обыкновенная шведская семья: мама,папа,брат,сестра и малыш,КОТОРЫЙ ХОТЕЛ СОБАКУ!"
    Ага, а получил Карлсона. Кототрый сожрал все варенье.

И звали Карлсона как-то странно. Который все варенье сожрал.
    error 404

Oxigen
    Guest

Типово

короче - очередная говнотема для латентных историков.........

Дописів
    5 697

Типово

Для нелантентных других говнотем полно.
    error 404

Звідки Ви
    Рожденная в СССР!
    Дописів
    5 257

Типово

Сердечно поздравляю всех вас-свидомых и не очень-с юбилеем великой победы российского оружия над шведами!
    +1
    = "В реальности нет кнопки "Новая попытка". (с)RR_Kopf
    RR_Jaguar, FL,DSC. In.V.V.S Red Rodgers

Сторінка 1 з 48 1234567891011 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті