Это как это? 170 тысяч равномерно разбросаны по площади? :) Не порите ерунды....
... а співаємо ми про те, що коли згаданий законопроект стане законом (а ще й наступний, про рекламу), то справжнісенькі українці, які зараз виставляють себе найкращими патріотами, першими кинуться перводити і етер, і рекламу на російську мову, бо так зручніше і більш грошей потече до каси ... хочете на спір? ... хоча б на пиво ... тобто піііво ... :)
яке несподіване очікування.так-так, це моє особисте до Вас. якщо замовлення буде російскою, то виконають згідно ТЗ. до чого патріотизм, коли йдеться про можливість задовольнити клієнта. шароварщина у рекламі закінчились ще зачасів Ющенко. Звісно, що україномовних носіів зменшиться.
доречі, мої борди у Севастополі були російською завжди. ніхто не заважав.
думаю что я буду защищать мову годков так через 10, а пока свидомый прогиб в мовном вопросе нездоровый...
рази? соображат надоть, Чавун
Цитата:
Не-е-е! Тамара! Ты чё мая?! Я ить имячка та от тятьки - мамки получила, а яво да веру не меняют. Конешна дела -предлагали нова имя,а на каку халеру мине енто надоть? Я то ить кака была така и есь, пачё чужо то мине?! Конешна дела, уважаю всех добрых людей, но моё то пушшай при мне остаёцца