Кто-то смотрел Изобретая Анну? Он не очень новый, 22 год.
Какие впечатления?
Printable View
Кто-то смотрел Изобретая Анну? Он не очень новый, 22 год.
Какие впечатления?
там вышел 7й сезон черного зеркала
как так
я бы понял 2ю
но 1ю...)))
ого, 7 сезон!:shock:
я и не думала, что он такой длинный,
когда-то давно начала 1 сезон смотреть и не понравилось, что все серии абсолютно разные во всем, нравится сюжет через раз и это лотерея...
они так и продолжают снимать? т к я где-то в самом начале 1 и перестала смотреть.
нет единой истории и все актеры разные?
Чёт вспомнилось
Начинал какой-то сериал. Типа про мериканский спицназ.
Первая серия стартует с высадки на крышу моджахедского домика. Зависает вертолет. Десяток слонов спрыгивают на крышу. Пробираются на цыпочках в дом и вяжут спящих бородатых бармалеев.
Бросил.
у мене також 5-та найкраща.
під бестію було нетривіально сидіти в шахеди вчорашні. оригінальний досвід.
перший епізод - взагалі нічого дивного, реаліти-шоу. трохи старого доброго чорного дзеркала ))
«Hotel Reverie» - сира непереконлива ідея, але, очевидно, тим кому близька така естетика (потролити нуар; позалипати на одностатеві стосунки; погратись з ідеєю про долю кінематографічного виробництва тощо тощо) - може і сподобатись.
безкінечність я не подолала, ці бродилки не для мене. або я не здатна крізь зовнішню обкладинку "зоряних зорельотів" побачити якусь етичну чи соціальну ідею ))
і про комп'ютерну цивілізацію - щось вторинне також.
будьмо відверті: Шваб не для звичайних домогосподарок.
тільки людині з Вашим інтелектом і складом, не злякаюсь цього слова, розуму, про наслідки четвертої промислової революції, краще читати в першоджерелах.
(виникає питання без відповіді - що робить цей зірецьтм інтелекту серед примітивних серіальних глядачів)
люди ж, що не так сильно обтяжені кількістю вищіх освіт, отримують своє брудне задоволення під час перегляду серіалів.
бачите в мені любительку нуару? :mrgreen: