майже, але після пЕтродріла - на каву в Відень - так, нудновата моя пропозиція факт...
Printable View
Иногда мне кажется, что у нас тут радиоопера по пересказыванию бородатых анекдотов.
- там на мальчишниках куча лЕдей
- а ты откуда знаешь
- Чтож, я на мальчишниках не была что ли
Ще на Ципу tsypa.beer в Кваси можна, але там прям в селі самий злий піст ТЦК, який я будь де зустрічав, витрусили все і всіх з машини, з сумок, з телефонів :))))
ЗИ: ну і відносно пивної культури України, я б не був таким категоричним, все дуже змінилось з тих часів, як ви тут були, на мій погляд в досить гарну сторону.
В Київі було кілька півбарів прям дуже класних зі смачним пивом. Не Чехія звісно, але мені дуже подобалось
Ехать так далеко чтобы терпеть унижения? Не понимаю.Цитата:
в Кваси можна, але там прям в селі самий злий піст ТЦК, який я будь де зустрічав, витрусили все і всіх з машини, з сумок, з телефонів
ми з жінкою і друзями у минулі вихідні знову пройшлись "по барам" міста, тут багато що з старих позачинялося (Штрасе, Банка зачинені).
Олд Пал були, алеж то не про пиво. Файні коктейлі і закуски і хлопці на барі прикольні, з першого разу попали в те що треба.
Три Ноги теж як завжди на висоті, ще в якийсь до того заходили Гінесс там пив, от прям нямка, чомусь в Дніпрі він не завжди добрий.
Хто як те сприймає - нічого протизаконного вони не чинили на мій погляд, я й сам не знав що тоді так буде на тому їх посту, але поїхали ж далі, той добре.
ЗИ: до речі, дуже рекомендую саме тобі санаторій в Квасах - Гірська Тисса (почитай про нього), я кілька разів там був, на тетриторії з Пивоварнею одразу :poyu:
Та шо я жирдяй ? Санаторий, скажешь такое.)