Зачем предствалять? Есть Конституция, есть один язык. Это когда-то было принято, одобрено и проголосовано.
Printable View
перед этим шла речь о том, каким образом такая ситуация была исправлена, я Вам и сказала, что ситуацию исправляют карательные меры. Но я нигде не говорила. что их нужно применять. Не тяните на меня свое.
Степень применения украинского была сто лет назад иная, но...все изменилось. Вам не кажется, что все можно изменить?
Пал Степанич, дяка -як знайду то почитаю.
Лиса, за темою "історія"- не можу погодитися за умовами, які передбачають шафи з скелетами. минуле треба визнати, бо змінити неможливо і рухатися далі, знехтувавши можливість ідеологічного маніпулювання.
йдеться не про ваше минуле чи моєї дитини, а про майбутне, у якому час від часу будуть випадати кістки з шафи, якщо назначити запропонований вами варіант "офіційної".
наше покоління (більшістю) та наших дітей взмозі прийняти фактичне і не за ознаками "вороги", а у сенсі вже існуючих законів, за якими живе(жила) імперія, колонія чи інша форма. саме тому і пишу - подія відповідно до часу , а не "поляки чи росіяне такі сякі та хай їм повилазе, бо Слава Україні