Вот это и есть ваш уровень ведения дискуссии , когда вам нечего ответить вы скатываетесь на хамство.
ПО СРАВНЕНИЮ С КАКИМ НИБУДЬ АКАДЕМИКОМ Я МОЖЕТ И ТУПОЙ , НО ПО СРАВНЕНИЮ С ВАМИ ВЕДЬМА Я ГЕНИЙ :!: :!: :!:
Printable View
Вот это и есть ваш уровень ведения дискуссии , когда вам нечего ответить вы скатываетесь на хамство.
ПО СРАВНЕНИЮ С КАКИМ НИБУДЬ АКАДЕМИКОМ Я МОЖЕТ И ТУПОЙ , НО ПО СРАВНЕНИЮ С ВАМИ ВЕДЬМА Я ГЕНИЙ :!: :!: :!:
Vedma, +
Жора, А, ШО здесь была дискуссия? :shock: :mrgreen: Здесь был обычный еврейский съезд с темы :mrgreen: Я задаю вопрос, Вы молчите, когда нельзя промолчать, Вы говорите о чем угодно, когда нельзя говорить о чем угодно, Вы переводите стрелки, когда нельзя перевести стрелки, Вы прикидываетесь, ШО не понимаете, когда Вас тыкают в ЭТО носом, Вы говорите ШО Вы ГЕНИЙ! Та я и не сомневалась в этом. А шо? :mrgreen:
Бессмысленный набор слов.Цитата:
Допис від Vedma
ИМХО: Вы ведьма весьма мерзкий и безпринципный индивидуум.
Жора, Естественно :mrgreen::mrgreen:Цитата:
когда вам нечего ответить вы скатываетесь на хамство.
Таки Вы ГЕНИЙ!
Уж вечер близится....Цитата:
Допис від Vedma
скоро буду, давайте выпьем? И солдата пригласим! :smt204
а дискуссии на эту тему будут продолжатся бесконечно. Я больше в них не участвую.
Абориген, выпить - это я завсегда. :smt204
Только дискуссии уже не те что были. Никакого блин накала страстей. Стареем что ли ???
Да и вобще, я последнее время даже почитатьсюда не захожу. Вот только несколько дней назад появился после длительного перерыва, а тут как всегда.... ну я и решил тряхнуть... тока че-то не греет :(
скоро буду, лехаим!!
Абориген, шо это вы так часто на иврит переходить стали ? 8) :mrgreen: Вас случаем не завербовали ?
Будьмо !!! :D
скоро буду, Я помню, однако для этого нужно не наскок в инет, а ВРЕМЯ. Сорри, пока нет.
Vedma, ну да ! Как аватарки менять - время есть, а как скоро буду ответить - нет.
Кстати поздравляю с омолодившимся образом ! Очень даже секси :)
скоро буду, а это иврит? Я и не знал!
скоро буду, Если бы Вы знали сколько ДЛЯ МЕНЯ это времени занимает:) Ровно 1 мин:) Обо мне просто много людей беспоятся:)
Спасибо им, что сделали из меня секси:)
Абориген, ну да, он самый.
хаИм - это жизнь, а леХаим - это за жизнь.
Теперь будете знать.
скоро буду, И так, буду (нескоро:)) постепенно...
Под это утверждение можно подвести что угодно. Почитаем дальше.Цитата:
І тільки дві напасті людство не може перебороти. І саме ці дві напасті принесли людству найбільше зла, горя, смертей за всю його історію. Ці дві, непереможні поки для людства сили — СІОНІЗМ і МАСОНСТВО! Серед тих народів, де ВОНИ з'являються, завжди ллється кров і руйнуються держави.
А може й ні. Це припущення.Цитата:
І тільки дві напасті людство не може перебороти. І саме ці дві напасті принесли людству найбільше зла, горя, смертей за всю його історію. Ці дві, непереможні поки для людства сили — СІОНІЗМ і МАСОНСТВО! Серед тих народів, де ВОНИ з'являються, завжди ллється кров і руйнуються держави.
Це дуже нагадує комуністів.Цитата:
Девіз масонства — «Через національні революції й руйнування історично сформованих держав до революції інтернаціональної і створення масонської наддержави». Масонство прагне руйнувати існуючі підвалини держав шляхом захоплення політичної влади і перевиховання суспільства на основах атеїзму і космополітизму. Масонство покликане закреслити минуле народів, для нього людство вище батьківщини.
Може й так, а може ні. Це поки що розсуди.Цитата:
Про народження масонства ходить багато легенд. Але за найпоширенішою з них масонство бере початок від часів Соломона,
Може так, а може ні. Притягнуто за вуха.Цитата:
Чимало «реформаторів» (читай масонів) поступово перекочували до Англії, де до середини XVII століття перебувала вже більшість гнаних опозиціонерів і неза-доволених, збираючись у своїх «невидимих» філософських товариствах і колегіях. Основним їхнім центром стає Лондонська академія, а головним ідеологом і діячем єврей — Самуель Партліб. Саме в цей період тісно переплітаються інтереси масонства й сіонізму.
Не можу щось стрверджувати. Для цього требу бути фахівцем. А виходити з форми "вірю - не вірю", я не хочу.Цитата:
Єврейський Кагал — їхній таємний уряд, що влаштувався в Польщі, зробив відповідні висновки з останніх історичних подій
Не знаю як до масоно-іудеїв, однак історичні події саме такі.Цитата:
У XVII столітті, від Англійської революції 1648 року, почнеться завоювання світу масоно-іудеями. Передоднем цих подій була Нідерландська революція 1630 року, розв'язана сіоністами як помста ненависній Іспанії, звідки євреїв вигнали 1492 року. Настала їхня година. Європа була залита кров'ю. Тільки Німеччина втратила понад 60% населення. Ця різанина між протестантами і католиками, як наслідок розкладницьких іудейських реформаторських єресей, була репетицією реалізації глобального плану підкорення Європи.
Це правда, Кромвеля фінансувіали з Нідерландів.Цитата:
Маріонеткою для здійснення своїх задумів сіоністи обрали Кромвеля. Для фінансування потрясінь було залучено капітал головного рабина Амстердама — Манассії бен-Із-раїля. Послугою у відповідь мало стати повернення євреїв.
І це правда, Англія так і зосталася дуже ввічливою до євреєв(чи Вм будете сперечатися?:))Цитата:
Саме в ці роки Англія починає перетворюватися на бастіон міжнародного капіталу, що експлуатувався в інтересах інтернаціональної єврейської діаспори
Далі прочитала про фінансування, і це правдв. Але, я не можу ствердувати, що ц цього випливають ті висновки, що презентують автори.
Далі, соррі, поки нема часу......
Они имеют право на личное и общее мнение. Никто и никого совсем не принуждает его разделять. Но поскольку люди из МАУПа искренно
убеждены о бедственном состоянии дел на их пока что земле, поэтому
они имеют право искать как можно больше своих единомышленников-патриотов в надежде исправить ненормальную ситуацию в общей хате. :(
derevenskiyvanya,ППКСЦитата:
Они имеют право на личное и общее мнение. Никто и никого совсем не принуждает его разделять. Но поскольку люди из МАУПа искренно
убеждены о бедственном состоянии дел на их пока что земле, поэтому
они имеют право искать как можно больше своих единомышленников-патриотов в надежде исправить ненормальную ситуацию в общей хате. Sad
Ах вот как! Ну тогда понятно, компетентность ряда товарищей, типа:Цитата:
Секта хабад--эт чё-то новенькое..
mann,Мардик Геворкян (Дюк ст.)
Вы просто напросто, не знаете эелементарных вещей по сути вопроса, но с упорством носорога пытаетесь всех убедить в обратном... Да...
Sirinrock,Расскажите поподробнее, мне очень интереснo, но и в такие "секты" что-то не очень верится.Цитата:
Цитата:
Секта хабад--эт чё-то новенькое..
Ах вот как! Ну тогда понятно, компетентность ряда товарищей, типа:
mann,Мардик Геворкян (Дюк ст.)
Вы просто напросто, не знаете эелементарных вещей по сути вопроса,