У диодников тоже есть функция охлаждения манипулы
Я знаю что сейчас появились комбинированные Лазеры диодный+александрит
Printable View
Рекомендую Олю!
Лазерная, восковая эпиляция.
Самое главное для меня – это скорость работы.
У Оли при этом еще и качество на высшем уровне, не надо сидеть потом с пинцетом и выдергивать оставшиеся волоски.
Эффективность самая высокая! После её процедур не вростают волосы! Уж не знаю заслуга это её косметических средств, или личный человеческий фактор, но этот момент только радует меня, как клиента!
У нее идеальная чистота в офисе и на рабочем столике!!!!!! Часто встречала неряшливых специалистов, у которых даже весь воскоплав заляпан воском, не говоря уже о пренебрежении стандартной уборкой помещения ((
У Оли комфорт включен в стоимость! И это моё психологическое спокойствие )))
Всем рекомендую этого мастера.
Принимает в центре! Всегда напоминает о записи!
0677641841 (Viber, Telegram).
ахахаха )) похоже только я одна в диком восторге от своего мастера и хочу этим делиться ))))))))
:)
не реклама, а самый самый настоящий и благодарный отзыв!!!! ❤️
:)
[COLOR=#1C1E21][FONT=Helvetica][FONT=inherit]Волшебные ручки у этой девушки!!!!! [FONT=inherit][COLOR=transparent][FONT=inherit]
Вітаю вас! Якщо віддаєте перевагу надійному обладнання, то вам варто звернути увагу на обладнання компанії VENKO. Ми у них для свого салону діодний лазер купили у Києві - https://www.0382.ua/list/330791 обладнання надійне і це вкладення повністю виправдовує себе. Результат клієнт побачить вже після першої процедури. При виборі обладнання надається професійна допомога фахівця. Наші клієнти у захваті вже після першої процедури.
Думаем, что мощным лазером надо всех вас снести нах, с грязного ануса начиная,но можно и выше.
И первартив в пепел и корм для рыб, высыпать остатки вас в океан.Чтоб планета переработала и вздохнула спокойно.
А вы что думаете про то, что я думаю?
На анусе чи де?
Справа ваша, але раджу,щоб їх було не меньш ніж 10.
Потім все одне будете іноді проходити раз на рік (приблизно). Ну або робити воск.
В мене є досвід лазерної епіляції, 23 роки тому, на хвилиночку. Перфекто!
Але гормональні гойдалки протягом 5 років (вагіність-пологи-лактація-вагітність-пологи тощо...) стимулювали появу волосся.
Зараз воно незначне- епілятор раз на 3-4 місяці впорається за 2 хвилинки.Але деякий час- десь років 6, стало їх знов багато, нажаль(.
Зараз стала потреба видалити волосся на іншій ділянці. Я обрала електро, бо то вже назавжди. Боляче), однак та ділянка невеличка.
Категорически поддерживаю
+100
Дайош мінус волосні у всіх делікатних зонах
Електра, та планую весь курс, а там подивимось, одна процедура раз на місяць, непрогнозовано в наш час)
Так розумію все дуже індивідуально щодо швидкоплинності ефекту, бо років 8 все думала іти і зупиняли історії знайомих, що і ефект не дуже і повертається швидко. По факту кайф, даремно зволікала
А електро воно ж ще й довго, на ногах там, або на ту ж зону бікіні (роблять там взагалі?) мабуть довгезно ходити. Не знаю, тільки відео процесу дивилась, стрьом :)