цікаво, чи знає вона про існування не таких вже і дорогих електронних книжок :mrgreen: купити своїй дитині-школяру та закачати туди усякого - не проблема
what's your problem? :D
Printable View
До 1980 року такі книжки друкувалися. Зараз є у домашніх бібліотеках. В мене є небагато, їм по понад 48 років...
"Рассказ Єлєни проілюстрірований чогось тільки ізображенієм красівого корабля, який називається "Спасатєльний буксір "Шахтьор", він стоїть вдалі на закаті, елегантно так в общим..."
Надеюсь фото затопленого "Шахтера" перекрывшего бухту ради задержания выхода наших кораблей? Его уже подняли и восстановили?:)
Птыця на 9 лет меня старше. матербожа.
я реально думала, что так размышлять может уже запрелый совок.
Я тут недавно попал на ЖЖ Сергея Лукьяненко(писатель российский) и был очень удивлен его позицией гражданской. Читаешь и просто в шоке от того, что у человека в голове творится и чему он верит. Он реально бегал по севастополю, верит в бандеровцев которые ехали вырезать весь Крым. Жуть прям.
Вот поэтому я и предпочитаю писать-общаться на одном языке. Так, как написано выше могу и сам исполнить, но это выглядит как унижение языка, а по сути сразу двух.
От и добре, я тоди зможу нормально спилкуватыся украйнською, щоб мене за кацапа не спрыймали, ще й зможу усим розповидаты, що я публицист :)