Хаха. Влучно)
---
Пневми теж різні, на вищезгаданій вольві вона взагалі ні про що - окрім можливості підіймати жодних переваг і якихось відчуттів дупою. Але це скоріш виключення з правил.
Printable View
Аа в этом смысле.
Это так Семен Исаакавич с Одессы невесту выбирал на 80 году жизни.
Я думал, тебя должно было другое триггернуть:
я-то знаю, что ты в корне с этим не согласен, считая, что владение авто на уровне первого владельца обходится дешевле, чем на уровне тех, кто покупает не новымиЦитата:
але комон, хто ці преміальні електрички купує новими (не будемо тикати пальцями), вони ж дешевшають зі швидкістю світла.
Об'єктивно це не завжди так, і це залежить від багатьох факторів - в першу чергу це рентабельність конкретного авто.
Минулого року я тут описував свій досвід володіння конкретного авто, за скільки придбав і за скільки продав. Враховуючи що потім накидали порівнянь з іншими авто, то я вважаю що мій кейс був вдалим. Не скажу що я там щось вираховував це ще до покупки, зовсім ні, просто напевно пощастило.
Поточний автомобіль, правду кажучі, мав би бути юзаний, але дилер вчасно підігнав пропозицію і вийшло за кошти б/в придбати новий.
А в варіанті з електричками ми бачимо що вони втрачають ціну ну дуже швидко.
Тому у мене немає сталої думки щодо рівня першого володаря, чи другого. все залежить від кокретно взятого випадку.
ну как зачем, триггернуть на баттл, а самому посмотреть со стороны :)
Что они сделали с Santa Fe? Коробка от холодильника на колесах :)
https://i.postimg.cc/Px8PrMWF/20250723-102805.jpg
Под гелик косят )
Я правильно понял, что ты пришел зарисоваться как нарушаешь скорость? )))
скорее как любит минимализм в HUD
За мной будешь))