Ну вот в кабинете водителя есть фигня - сменить виновного или шото такое, но ты обязан сперва штраф оплатить в любом случае. а потом пробовать менять. Я оплатил, а дальше не разобрался, проще втык сделать кое-кому.
Printable View
Ну вот в кабинете водителя есть фигня - сменить виновного или шото такое, но ты обязан сперва штраф оплатить в любом случае. а потом пробовать менять. Я оплатил, а дальше не разобрался, проще втык сделать кое-кому.
Надо бы разобраться, а потом выкатить на общак. Что да как
по воде: сегодня даже моторки видел :) Но то тренер водников был
Нихуя себе
Ты где был?
В Дніпрі тих 3 камери, можна і запам'ятати. Від Києва та на захід їх достобіса багато, все не запам'ятати... фотографують і спереду і ззаду. Десь майже за містом на трасі (як у Дніпрі полтавське шосе) де вже заміські умови, але ще не було відповідного знаку "кінець населеного" можна отримати і 1500 (850 по знижці) якщо сфотографували на швидкості 100+.
Тут вейз нормально економить грошей.
P.s. чи попереджають про камери вимірювання швидкості вбудовані навігатори на всіляких теслах? Питання риторичне
Артем, риторический вопрос, это вопрос на который не нужно отвечать.
Я не отвечал. Видел, цитаты нет :)
Причем, камеры показывает и киа, и вольво показывала.
"Ми з Тамарой" тут як тут і тягнуть сюди неукраїнський досвід *facepalm*
Наброс не вышел, бывает ;)
Не зрозумів питання. Якщо про теслу, то вони просто не підтримують карти України здається з 2019 року наскільки я чув, люди запускають вейз через браузер. Вбудовані карти бмв не попереджають.
Карти гугл з нанесеними точками спідкамер теж не попереджають при наближені до них.
Кто знает на какой АЗС наливают в сертифицированную платиковую канистру?У меня немецкая канистра.Цитата:
Наразі на більшості ліцензованих АЗС пальне відпускають виключно в спеціалізовані ємності: металеві каністри або сертифіковані пластикові контейнери