Выше бери-*Ласковый май*
Такі речі робилися виключно із прагматичних міркувань...
Печатка навіть свого офісу часто була просто недоступна, тому що її приміром міг взяти тойже співробітник який займається розтаможкою і поїхати з нею кудись на пів дня або і довше. Тожнічого дивного що ми запасалися навіть чистими листами проштампованими мокрими печатями для роздруковки іншої документації.
.. брокеры, дилеры, мерчандайзеры, всякие там рабиновичи ... 40 лет, как жизни нет ...
теперь в тренде не брокеры, а блогеры
Веселуха начинается ))))
Цитата:
Seattle, WA
Согласно судебным документам, двое мужчин были обвинены в нападении, которое привело к смертельному столкновению после того, как пара отправилась искать свои вещи в лагерь бездомных. Прокуратура сообщила, что на пару напали с применением мачете, шестов и камней.
Нічого дивного...
Людина (будь яка) завжди є членом суспільства, а так як ми знаємо що суспільства можуть відрізнятися одне від одного, то і розуміння не завжди можливе. Приміром якщо дівчинка займається фітнесом, то наперший погляд це дійсно ефектно виглядає (бачив таку), але потім починаєш оцінювати психологію цієї жінки і розумієш шо навряд чи це так. Я погано уявляю собі заняття спортом)) дотогож щоденні. Іноді можна коли з'явився якийсь зайвий жирок, а так в цьому просто нема необхідності.
Відповідно парочка пішла туди де їх не розуміють. Ну і отримали те чого заслуговували... Діючи (поводячись, розмовляючи) згідно правил іншого суспільства де така манера вважається правильною, вони просто не знайшли розуміння. А робити контрольовані дурниці їх ніхто не навчав. Приміром я їздив вчора в банк і мене там "обслуговували" як співробітника цього відділеня)) нікому навіть в голову не прийшло поводитись зі мною як з "клієнтом". Може видаватися що такий скілл неважливий, але це нетак якщо хочеш завжди отримувати практичний результат. Сторонні мусили сприймати тебе як "не свого" хоча і досить зрозумілого і передбачуваного в більшості випадків.
Думаєш чому я так наполягав на необхідності саме домовленності???
Неставши членами одного суспільства, ми незможемо мирно співіснувати з тоюж Фохсі або Мафальдою. Це саме та дисципліна яка визначає порядок вирішення всіх без виключень питань які будуть виникати в майбутьньому.
Гы, гы... 17 процентов студентов Массачусетского технологического института способны решить тест на интеллект из трех вопросов ихнего же прохвессора.
Чи то я такой умный, чи поколение слабеет..
Хуле там решать. Стойку на таврии поменять в разы сложнее.
https://www.youtube.com/watch?v=bi6oa7bC48Y&t=374s
Можу навіть надати пояснення...
1) бита і м'яч це різні группи товарів, а отже і фактична ціна (в США існує касовий збір окремий дотогож для кожного штату який не включається в ціну) буде дуже відрізнятися і уточнювати фактичну вартість для кожного окремо доведеться на кассі.
2) 5 машин дійсно можуть прозвести саме 5 одиниць за вказані 5 днів, але невідома швидкість виготовлення одиніці за певний час для кожної машини окремо. Тож однозначно стверджувати скільки одиниць ми матимемо протягом 100 днів неможна.
3) площа озера і кількість латаття це різні фактори для підрахунку, якщо кожного дня площа покривається на половину більше, то кількість латаття росте поступово і в якийсь момент припиняється, що не припиняє процесс поступового розростання колонії в подальшому. Тож визначити скільки саме часу знадобиться аби покрити половину площі неможливо.
:mrgreen:
Із тоїж серії)) Лана якось заявила що я образив її дочку, але не надала пояснення звинувативши мене в педофілії.
Якщо пояснити вам (моживо включаючи і саму Лану) то вважаючи що розрахуватися вона може і домовленістю зімною про "кураторство" над дочкою. Лана просто неприйняла до уваги той факт що сумніваючись, я сумніваюсь саме в її здібності грамотно змалювати умови цієї домовленості. Чому і сказав ні фактично (що і було розцінено як образа).
Я если найду , то напишу задачу ,что мне ребенок подсунул.) Репу почесал тогда знатно. Правда я как раз с 'корпоратива'' тогда пришел, может в этом дело было)