..какое нафик построение предложений, если нормалные англоязычники говорят без личных местоимений и понятия не имеют о согласовании времен ...
..какое нафик построение предложений, если нормалные англоязычники говорят без личных местоимений и понятия не имеют о согласовании времен ...
В тему. Моя в понедельник сдавала toefl завтра узнаём результат. Прошлый с1, баллов хватало поступить в Гарвард, но надо ж так уперецца в ту Корею)))
Сынулька трещит как родным, младшая влюбилась во французский. Матери капец:mrgreen:
Учите китайский. Скоро понадобится:mrgreen:
Свіже питаннячко...
Як ви відноситесь до бувших одноласників??!
Спілкуєтеся??! Чи приміром зустрічаєтеся??! Або взагалі давно забули як і кого звали в вашому классі??!
Общаюсь раз в пятилетку, общаюсь от случая к случаю, дружу тесно и всю жизнь, не общаюсь вообще....Смотря с кем.
Отношусь ко всем по-разному, соответственно). По именам и фамилиям всех помню.
Я никак к ним не отношусь. Мне они безразличны.
Лена, веришь в провидение и высшие силы?)
Справа в тому що в мене все аналогічно...
Теж байдуже, я навіть забув уж давно кого і як звали в классі)) Чому я повинен пам'ятати тих людей які вийшли із мого життя фактично ще у восьмому классі??! Тимбільше що це був період коли нас зібрали разом фактично не питаючи подобається нам чи ні таке сусідство. Але недавно виявилось що далеко не всім также байдуже як мені)) Мені подзвонив товариш и минулому і розказав що вони зустрічалися недавно, запропонував навіть приїхати і відвезтии мене в те місто... цікаво про що він думав??!
А якже приміром той факт що у мене може бути робота??! і мені якось нецікаво пертися в таку далечінь просто шоби побачитися з кимось.
А якже той факт що вас свого часу зібрали там лише и цілях освіти, і подальше життя як і подальші успіхи то справа приватна)) коли кожен сам за себе??! Ну уяви Яша)) от ти став приміром депутатом чи бізнесменом, і тут до тебе підрулює такий однокласник і пропонує "порешать" там якісь власні питання, не твої звісно??!
В окремих випадках так звісно)) Але це дуже окремі випадки...
Приміром той товариш який мені зателефонував свого часу славився двже сумнівною поведінкою. То нечесна людина з дитинства, я звісно мовчав коли це відбувалося, але якоїсь "любові" до нього не відчував ще тоді. Було зрозуміло що він корупціонер в майбутньому, людина схильна до отримання якихось матеріальних благ нечесним шляхом.
Слава моїм батькам які не інформували мене що я маю досить впливових родичів)) важко навіть уявити якби він зреагував на такий "джек пот".
Думаєте чому я поїхав і забув те місце))??!
Саме тому що отримав в навантаження такого товариша.