У жіночки стіни крашені)) причому крашені навіть не особисто, це зробив хазяїн квартири перед тим як здати її.
Доречі я живу не краще за тебе тоді))
В мене теж бюджетний варіан арендованого житла, правда розмірами поменше))
Звісно неснилась...
Яж в Україні живу з усіма оцими пострадянськими традиціями. Інфа з ютуба)) тобі варто проконсультуватись з приводу місцевого законодавства, в штатах є досить широка система "субсидування" якщо по нашому а тому саме дві з половиною + машина це був один з варіантів для безробітного в США в одному з відео яке я переглянув. Там чувак обгрунтовував саме бюджетний варіант. Доречі я зацінив свої перспективи недавно згадавши що в мене перша професія "столяр-тесляр будівельний". А виходячи з того що будинки саме з дерева то я мігби непогано заробляти ;) в Штатах)) будівництво досить сер'йозно оплачується. Як і твоя професія... тож вибач я здивований такою суммою як всього півтори на місяць.
О пля вспомнила читая про столяра теслю. Верстак. У меня есть даже верстак дома))))
Это к квадрокоптеру если что((((
За лобзики, болгарки, дрели, перфораторы, сварочный аппарат и прочую муть Аля Хочу и куплю я вообще молчу(((((
Так в мене брат аналогічний))
Накупив собі кучу різноманітних причандалів в тому числі і зварювальний аппарат який у нього з гаража якось чи то вкрали чи намагалися потянути. Цим ти мне не здивувала аж нітрохи)) То я маючи дуже скептичне ставлення до своєї першої професії все намагався менеджером влаштуватися, чи кладовщиком, чи продавцем, чи охоронцем)) була навіть спроба влаштуватися двірником)) але мене не взяли бо я вже з паличкою ходив.
Оказывается,есть и брат.....
Эта сволочь решила что купив верстак он будет сажать за него гостей, есть и пить.
Дальше не сложно догадаться что было когда пришла моя истерия (((((
Гггг.
Так, надо поспать((((
https://komonews.com/news/nation-wor...lic-substancesЦитата:
Комитет общественной безопасности Ассамблеи только что принял наш закон о декриминализации хранения психоделиков в Калифорнии.
https://media1.giphy.com/media/l0ErF...FMSk/giphy.gif