-
Албанська мова (Shqipe)
Деолбанізація албанізацією
http://www.nalogi.net/img/cont/Albania_flag.jpg
Деструктивна діяльність певних представників інтернет-спільноти і широке застосування ними так званої "олбанської" "мови" певною мірою привертає увагу до мови дійсних албанців.
В той час, коли значна частина інтернет-простору виявилася креатиффізованою, і кретинізація ця поширюється вже й на традиційні ЗМІ, одним із можливих способів протидії падонофекалам є оволодіння не-падонківськими рештками суспільства власне албанською мовою (Shqipe).
ТУТ пропоную долучатися тим, хто не відчув безперспективності наведеної ідеї і готовий до розробки плану першочергових дій з деолбанізації албанізацією.
-
...і зібрались тоді не-падонківські рештки суспільства на свій курультай...
...і вивчили мову албанську...
...і почули це падонофекали...
...і заборонили вчити олбанську...
...тільки перевірити цього не змогли - бо ніхто з них не знав албанської...
...тоді заборонили вчити всі мови...
...і не стало різниці між падонофекалами та албанцями...
...і тоді настав повний капут...
...зате нарешті вирішилась Косовська проблема...
-
Перелік позитивних наслідків від опанування албанською з урахуванням пророцтв Диктатора:
1. Подолання падонофекалізації.
2. Збільшення кількості руїн (...і тоді настав повний капут...)
3. Вирішення Косівської проблеми.
А взагалі, я серйозно :)
Урок перший, споглядальний
http://language.babaev.net/script/alban3.jpg
Не намагайтеся щось втямити - навіть більшість албанців тут нічого не второпають - це текст ельбасанською графікою, замість якої наразі використовується латинка:
A B C Ç D DH E Л F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V X XH Y Z ZH
Перша стаття Декларації прав людини в сучасному написанні:
Tл gjithл njerлzit lindin tл lirл dhe tл barabartл nл dinjitet dhe nл tл drejta. Ata kanл arsye dhe ndлrgjegje dhe duhet tл sillen ndaj njлri tjetrit me frymл vлllazлrimi.
-
Tebrain Ukkazaal, ми - ноократи, декларацієв не читаємо... нам нема коли!
І це теж серйозно.
Чомусь мене абсолютно не тягне боротись за "чістоту русской рєчі".
Взагалі думки важливіші ніж слова... от я і думаю - яка сенсограма ховається у шифровці - "Вчимо албанську!"
-
А знаєте, що спільного в українській і албанській абетках?
Літера і дванадцята по порядку! :mrgreen:
-
Hanor Narasson, з Вашою безкорисливою допомогою дізнались і про цей елемент Всесвітнього Устрою...
-
Мене на це йожег наштовхнув :mrgreen: