Я і Дункан
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
|
Я і Дункан
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
Жіночки під 50 шось пецькають собі на обличча, колять якусь гидоту, для бути молодою та свіженькою. А тут Дункана на плече і красаучик)) Стабільно вдувабєлєн
Моя країна Україна буде жити зараз і назавжди!
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
гусь обнімусь)) ну і Рекса заодно
Востаннє редагував Мама Лизы: 29.04.2024 о 09:29
А ты думал, ты один?, святая простота (c) Счастье Н.
ааааааааа! вторая фотка - класс.
настоящая любовь. никаких воруй убивай.
Дункан - квиточка.
якщо питання виникнуть про сіськи-піськи, отоді да, тоді форум - авторитетне джерело. (с) Йоран
https://postimg.cc/kBGxfpQL
кажись, как стукнуло полвека, я научилась постить фотки))))
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
Оу, Баба-ягья, то ти святкуєш день народження? Чудово, приєднуюсь до вітань щастя, фарту, миру!
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
Баба-Ягья, присоединяюсь к поздравлениям!!!
arizonadream - пусть положительное безумие заховает твой мозок. живи сто лет; иногда так.
якщо питання виникнуть про сіськи-піськи, отоді да, тоді форум - авторитетне джерело. (с) Йоран
З котиком одне лице)) Іра, вітаю з днем народження. Здоров'я, перемоги і релакс на узбережжі океану. а не уце все
А ты думал, ты один?, святая простота (c) Счастье Н.
авжеж! у Харкові не було світла та опалення, так нам у готелі видавали котів))))
Дякую!!!! .... ну так.... трохи є))))
Дякую!!!!
такі да! дякую!
Дякую!!!
воу))))) дякую!!!
дякую!!!! все після перемоги
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
Іренка, з Днем народження!
Никогда не считай себя не таким, каким тебя не считают другие, и тогда другие не сочтут тебя не таким, каким ты хотел бы им казаться.(С)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks