Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 30 з 46 ПершаПерша ... 202122232425262728293031323334353637383940 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 909, показано з 581 по 600.

Тема: СП Эко-продуктов (сыры, мясное, соки). Домашняя Острая консервация, Соусы! Лимончелло!

  1. #581
    Аватар для lago-naki
    Реєстрація
    02 січень 2015
    Звідки Ви
    Днепропетровск, Победа!
    Дописів
    12 707

    Типово

    Также можем собрать заказик на мясную продукцию Эко-фермы Зелений Гай

    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  1.jpg
Переглядів: 21
Розмір:  85,2 КБ
ID:	2063901Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  2.jpg
Переглядів: 16
Розмір:  84,8 КБ
ID:	2063902Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  3.jpg
Переглядів: 15
Розмір:  73,3 КБ
ID:	2063903Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  4.jpg
Переглядів: 15
Розмір:  68,3 КБ
ID:	2063904

    Условия: +15%, доставку делим. Самовывоз с ж/м Победа-4. Возможна организация доставки.


    СОКИ НАТУРАЛЬНЫЕ!!!!

    Цена уже учитывает мою комиссию. То есть только доставку закладывайте. Но чем больше желающих - тем она меньше).

    Сок яблочный (стекло) 0.25л - 16грн
    Сок яблочно-клубничный (стекло) 0.25 - 20грн
    Сок яблочно-вишневый (стекло) 0.25 - 20грн
    Сок апельсиновый (стекло) 0.25 - 30грн

    Сок яблочный (стекло) 1л - 34грн
    Сок яблочно-клубничный (стекло) 1 - 45грн
    Сок яблочно-вишневый (стекло) 1 - 45грн

    Сок яблочный (bag-in-box) 3л - 86грн
    Сок яблочно-клубничный (bag-in-box) 3 - 118грн
    Сок яблочно-вишневый (bag-in-box) 3 - 118грн
    Сок яблочно-виноградный (bag-in-box) 3 - 118грн

    Сок яблочный 5л - 130грн
    Сок яблочный (без коробки) 5л - 118грн

    Сок апельсиновый 10л - 840гр


    Самовывоз с ж/м Победа-4. При заказе от 300-400грн возможна доставка в центральные или неотдаленные районы)


    Пастеризація – процес протічного підігріву продукту (у нашому випадку – соку) до температури 78-85 оС і подальший розлив у кінцеву тару (bag-in-box). При такому короткостроковому нагріванні досягається знищення більшої частини мікроорганізмів в продукті з мінімальною втратою всіх корисних речовин соку.
    bag-in-box_gardenstaff_0Bag-in-box (Бег – ін – бокс, що перекладається як « мішок – в – коробці» ) – сучасний вид упаковки та зберігання продуктів у харчовій промисловості. Найчастіше використовується для напоїв (соки, вина, вода тощо)
    Bag-in-box являє собою спеціальний багатошаровий пакет з корком-краником, поміщений у картонну коробку.
    Пакет захищає продукт від попадання повітря, світла, бактерій, а зовнішня картонна коробка оберігає пакет від механічних пошкоджень та забезпечує зручність у користуванні.
    Краник влаштовано таким чином, що при розливі соку повітря не потрапляє всередину пакету, а значить сік не контактує з киснем. По мірі зменшення напою пакет стискається. Завдяки цьому сік зберігається свіжим і не псується протягом кількох тижнів.
    Сік прямого віджиму
    У міжнародній класифікації декларований як NFC (not from concentrate – не з концентрату) – це натуральний сік, отриманий виключно шляхом механічної дії на свіжі фрукти, ягоди та овочі. Як і говорить про себе назва, такий сік не відновлюється з концентрату шляхом штучного змішування останнього з водою, а є виключно натуральної рідиною, повністю видобутою з плоду. Такий сік, на відміну від відновлених соків, містить максимальну кількість всіх тих корисних натуральних речовин фруктів, овочів або ягід, якими нагородила їх природа.
    Такий «фреш», тобто свіжовичавлений сік швидко втрачає свої корисні властивості під впливом навколишнього середовища та наявними в ній (і в самому соку) мікроорганізмів і сам по собі не може тривало зберігатися без подальшої обробки. При всьому розмаїтті корисних речовин і вітамінів відразу ж після віджиму починається їх руйнування.
    Так як при виробництві соку прямого віджиму не допускається застосування не тільки консервантів, а й взагалі будь-яких інших добавок, навіть натуральних, таких як цукор, кислота або навіть вода, то єдиним способом збереження продукту в тарі на тривалий час є його термічна обробка. Самим щадним фізичним методом збереження є пастеризація, в нашому випадку мова йде про проточну пастеризацію, тобто про короткочасне нагрівання продукту до температури не менше 78оС і в подальшому безпосередній його розлив у кінцеву тару в гарячому вигляді з негайним закупорюванням. При такому короткостроковому нагріванні досягається знищення більшої частини мікроорганізмів в продукті з мінімальною втратою всіх корисних речовин соку.

    Долучення 2062157Долучення 2062158Долучення 2062159Долучення 2062160Долучення 2062161

  2. #582
    Аватар для lago-naki
    Реєстрація
    02 січень 2015
    Звідки Ви
    Днепропетровск, Победа!
    Дописів
    12 707

    Типово

    Продолжаю собирать заказы!

    Не забывайте также о консервации

  3. #583
    Аватар для Olly
    Реєстрація
    02 листопад 2004
    Дописів
    2 522

    Типово

    Лера, я масло хочу попробовать. И грамм 200 адыгейского, если можно так немножко.
    Спасибо!

  4. #584
    Аватар для lago-naki
    Реєстрація
    02 січень 2015
    Звідки Ви
    Днепропетровск, Победа!
    Дописів
    12 707

    Типово

    Цитата Допис від Olly Переглянути допис
    Лера, я масло хочу попробовать. И грамм 200 адыгейского, если можно так немножко.
    Спасибо!
    Хорошо! (разделю головку на нас с Вами)

  5. #585
    Аватар для Olly
    Реєстрація
    02 листопад 2004
    Дописів
    2 522

    Типово

    Цитата Допис від lago-naki Переглянути допис
    Хорошо! (разделю головку на нас с Вами)
    Мааааленькую головку
    Спасибо!

  6. #586
    Аватар для lago-naki
    Реєстрація
    02 січень 2015
    Звідки Ви
    Днепропетровск, Победа!
    Дописів
    12 707

    Типово

    Принимаю заказы на сыры Сыроварни "КозаЧка"
    Долучення 2061088
    Село Наталія в Житомирській області.
    [/SIZE]

    Spoiler Spoiler: информация о сыроварне 
    Ідея створення сироварні та виробництва власного натурального сиру виникла іще в далекому 2010 р. під час перебування в ізраїльському кібуці. Де працювали щасливі виробники корисного продукту - сиру. Тоді і прийшла думка, а чому б у нас в Україні не створити таке виробництво?
    В 2013 році «Коза Чка» розпочала своє життя як домашня сироварня. Сири готувалися за традиційними рецептурами та споживалися друзями. Це був експеримент в ході якого реалізовувалися набуті за кордоном знання. А з часом, стало зрозуміло, що це не просто захоплення нашого фундатора, а необхідна людям справа. Коли, ми вже не могла виконувати об’єми замовлень, то було прийнято рішення орендувати цех.
    Серйозним поштовхом стала участь у фестивалі «Уличная еда», яка показала рівень зацікавленості нашим продуктом. І як результат, в 2014 р. ми відкрили «Сирну кав’ярню» - це і сирна крамниця, і місце зустрічі сиролюбів.
    На сьогодні «Коза Чка» запустила власний цех, в якому ми готуємо молоді сири, авторські сиру із голубою пліснявою та сири витримані 3-6 місяців.
    Паралельно із виробничим процесом ми організовуємо навчальні зустрічі. За два роки проведено десятки майстер-класів по виробництву сиру вдома.



    1. Йогурт "Чорниця" 800 мл. - 37,00 грн.
    Ідея виробництва йогурту із цією смачною і корисною ягодою, прийшла тоді, як ми знайшли багато кущиків чорниці поблизу нашого цеху на Житомирщині. Власноруч зібрані ягідки були заморожені і зараз ми під кожну партію їх карамелізуємо в цукровому сиропі.
    Поєднання ніжного молочного йогурту та солодко-кислуватої карамельної чорнички…м-м-ммм…не вистачає слів, щоб описати смакові відчуття!
    Молоко коров'яче

    Термін зберігання 7 днів.
    Долучення 2061080

    2. Йогурт "Карамельне яблуко із корицею" 800 мл. - 37,00 грн.
    Натуральний ванільний йогурт із домашніми яблучками в карамелі - що може бути корисніше і смачніше?
    Молоко коров'яче.

    Термін зберігання 7 днів.
    Долучення 2061081

    3. Йогурт "Малинка" 800 мл. - 37,00 грн.
    Малину ми заготовлюємо іще літом і заморожуємо її. А зараз, ми просто кладемо ягоду в киплячий цукровий сироп. Малинка залишається ціленькою та зберігає свої корисності!
    Цей йогурт солодкий та дуже ароматний. Фаворит у дітвори.
    Молоко коров'яче.

    Термін зберігання 7 днів.
    Долучення 2061083

    4. Сир "12", 100 гр. - 28,00 грн.
    Сир "12" - напівтвердий сир із коров'ячого молока двохмісячного визрівання.
    Має ніжний вершковий смак і ледь відчутну кислинку. Чудо смакує до ранкового гарячого тосту, до кави та із будь яким фруктовим джемом!
    Жирність сиру 45%
    Долучення 2061085

    5. Сир "12 із корицею", 100 гр. - 28 грн.Вершковий смак сиру із корицею чудово замінить цукерку до кави

    5а. Сир "Східний", 100 гр. - 28 грн. Наш сир "12" ми вирішили урізноманітнити Впевнені, що ВИ будете у захваті!
    Сир "12" із кумином та чебрецем - це вже самостійна страва

    6. Фреш-сир "Карі+Імбир", 150 гр. - 45 грн.
    Свіжий сир із цільного коров'ячого молока. Має пряний смак і добре смакує із ранковим омлетом або на брускеті із в'яленим помідором.
    Продається у баночках по 150 гр.

    Термін зберігання 7 днів.
    Долучення 2061087

    7. Фреш-сир "Кориця", 150 гр. - 45 грн.
    Свіжий кисло-ферментний сир в кориці із мигдалем.
    Ніжна текстура солонуватого сиру в поєднанні із пряним смаком кориці - вибух смаку.
    Чудове доповнення до ранкової кави!
    Молоко коров'яче.

    Термін зберігання 7 днів
    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  фреш корица.jpg
Переглядів: 20
Розмір:  80,6 КБ
ID:	2064701

    8. Фреш-сир "Суміш перців", 150 гр. - 45 грн.
    Свіжий кисло-ферментний сир в суміші з п'яти перців.
    Чудове доповнення до ранкової кави!
    Молоко коров'яче.

    Термін зберігання 7 днів

    9. "Пряні кульки", 200 гр. - 55 грн.
    Кульки готуються із ніжного крем-сиру Лабне до якого ми додаємо чебрець, базилік, трішки кумину та гострого перцю. Потім заливаємо їх ароматною соняшниковою олією. Мням!
    Молоко коров'яче.

    Сир в скляній баночці. Вага 200 гр.

    Термін зберігання 1 місяць.

    10. Сир "Сієста" 230 гр - 80 грн.
    М'який сир витриманий 15 днів і "обваляний" в розмарині, орегано, майорані, сушеному часнику. До нього іще додано червоний, білий, чорний, рожевий та зелений перці, коріандр, сушений барбарис та оливки. Всю цю смакоту залито оливковим маслом!
    Ух, більше не має чого додати.
    Сир в скляній баночці. Вага 230 гр.

    Термін зберігання 1 місяць.
    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  сиеста.jpg
Переглядів: 24
Розмір:  120,7 КБ
ID:	2064700

    11. Сир "Київський ", 100 гр. - 40 грн.
    Сир із козиного молока ТМ "Zinka" .
    Сир готується за рецептурою французького сиру "St.Maure" - це кислоферментний сир, має ніжну по краях текучу текстуру із в міру солоним смаком та приємним післясмаком козиного молока.
    Вага однієї головки близько 250 гр.
    Термін визрівання 14 днів. Зберігається при температурі +4 - 14 днів.
    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  б.назв полено.jpg
Переглядів: 21
Розмір:  30,0 КБ
ID:	2064698

    12. Сир "Amore mio", 100 гр.- 35 грн.
    Сир із козиного молока типу "Камамберт" - має грибний смак, та характерну текучість.
    Вага однієї головки близько 250 гр.
    Термін визрівання 21 день. Зберігається при температурі +4 - 14 днів.
    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  аморе мио.jpg
Переглядів: 20
Розмір:  49,7 КБ
ID:	2064699

    13. Твердий сир із козиного молока, 100 гр. - 40 грн.

    14. В'ялені помідори від "Targoni" із оливковою (30%) та кукурудзяною (70%) оліями, 285 гр. - 75 грн.

    15.В'ялені помідори від "Targoni" із оливковою олією, 285 гр. - 85 грн.

    16. Сир "Корольок", 100 гр. - 40,00 грн. Наш сир "Корольок" - сир із митою пікантною кіркою. Має текучу структуру і яскравий!!!!!! спецефічний виражений молочний смак.
    Молоко коров'яче. Визрівання - 1 місяць.
    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  королек.jpg
Переглядів: 33
Розмір:  33,3 КБ
ID:	2064697
    Долучення 2061091Долучення 2061092


    Cобираем заказы от 2кг общим весом. Ставка СП 15%, доставку делим.
    Самовывоз с ж/м Победа-4. Возможна раздача в центре)


    Внимание! Молодые сыры имеют небольшой срок хранения!!! Забирайте сыры оперативно!


    Отмечу, что очень хорошие отзывы получили Йогурты! А также сыры Аморе Мио и Киевский)

  7. #587
    Аватар для lago-naki
    Реєстрація
    02 січень 2015
    Звідки Ви
    Днепропетровск, Победа!
    Дописів
    12 707

    Типово

    Также в наличии 2 головки сыра Селиський по 600г. Кому?

  8. #588
    Аватар для m a d a g a s k a r
    Реєстрація
    04 січень 2006
    Звідки Ви
    Киев-Днепропетровск
    Дописів
    11 514

    Типово

    Цитата Допис від m a d a g a s k a r Переглянути допис
    Отзыв!
    Пока испробованы сыры Паста Филата и Премьера.
    Паста Филата - вкусный сыр, похож на брынзу, но тверже и не такой соленый. Понравился всей семье. Сыр как на каждый день. Мне вкусно с кофе. Не пробовала еще как он плавится, частенько делаю себе горячие бутерброды, но с этим сыром еще не делала.
    Премьера. Сыр со специфическим запахом и вкусом. Его пробовали из моей семьи пять человек - троим очень понравился, двум не понравился. Мне понравился! К такому сыру сразу захотелось белого батона с хрустящей корочкой, еще не попробовав его. С батоном вкусно, но не то. А вот, когда я купила багет - вот это оказалось прямое попадание в яблочко! Багет+Премьера+Кофе = идеальный завтрак!

    Жду еще один интересный мне сыр, хочу сравнить с Премьерой (хотя, вполне возможно, что они будут несравненны оба )
    Продолжение по сыру Паста Филата.
    Делала бутерброд горячий с ним. Сыр хорошо плавится, но не растекается соплями, а еще - у него офигенская румяная корочка есть . Вместе ним делались рядом бутерброды из магазинского сыра "Мисливський", так вот на этих бутербродах румяной сырной корочки не было.

  9. #589
    Аватар для lago-naki
    Реєстрація
    02 січень 2015
    Звідки Ви
    Днепропетровск, Победа!
    Дописів
    12 707

    Типово

    Цитата Допис від m a d a g a s k a r Переглянути допис
    Продолжение по сыру Паста Филата.
    Делала бутерброд горячий с ним. Сыр хорошо плавится, но не растекается соплями, а еще - у него офигенская румяная корочка есть . Вместе ним делались рядом бутерброды из магазинского сыра "Мисливський", так вот на этих бутербродах румяной сырной корочки не было.
    о, спасибо!)

  10. #590
    Аватар для lago-naki
    Реєстрація
    02 січень 2015
    Звідки Ви
    Днепропетровск, Победа!
    Дописів
    12 707

    Типово

    Завтра отправлю заказ на Сырни Мандры, кто еще хотел?
    (крайний срок - понедельник, когда можно докинуть)

    Также пишем пожелания на Коза Чка, Зелений Гай и соки Чавко

  11. #591
    Аватар для lago-naki
    Реєстрація
    02 січень 2015
    Звідки Ви
    Днепропетровск, Победа!
    Дописів
    12 707

    Типово

    Осталась 1 головка Селиського. Если нужно - можно половинку)

  12. #592
    Аватар для lago-naki
    Реєстрація
    02 січень 2015
    Звідки Ви
    Днепропетровск, Победа!
    Дописів
    12 707

    Типово

    Алярм! Увага! Увага!
    Сирні Мандри терміново шукають ласунів! Тих, хто жити не може без солодкого! Наші кондитери придумали новий для "мандрів" смаколик - КАРМЕДЛІ
    Це дуууууже солодко, апетитно й поживно! Домашня карамель, фісташки, мигдаль,волоський горіх, інжир, родзинки, курага..і все бережливо й акуратно сформовано в маленькі пляцки!
    Смакові нотки: горіхово-карамельний смак з яскравими ароматами інжиру, кураги й цедри.
    Як насолодитися: ми радимо відщіпувати маленькі кусочки й поєднувати з витриманими сирами, наприклад Скит, Цімбор, Цісарський. Також, смачно з м'якими сирами з витримкою: велетень, реблик, прем'єра. Щодо напоїв: спробуйте Pinot-Noir. Нам смакувало Безперечно, до кави й чаю - ідеальний варіант.
    Вага 1 шт: приблизно 100 грамів
    Розмір і форма: порційні квадратні або прямокутні кусочки
    Виробник: кондитерська Сирні Мандри
    Ціна: 30 грн/шт

    Условия те же)

    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  кармедл.jpg
Переглядів: 21
Розмір:  51,3 КБ
ID:	2065340

  13. #593

    Реєстрація
    21 серпень 2010
    Звідки Ви
    Победа 4 - 6
    Дописів
    1 344

    Типово

    Цитата Допис від lago-naki Переглянути допис
    Осталась 1 головка Селиського. Если нужно - можно половинку)
    А половинка - это сколько грамм и денег?
    Набор, распечатка...текста, контрольные по эконом.и мед.дисциплинам (в личку)

  14. #594
    Аватар для lago-naki
    Реєстрація
    02 січень 2015
    Звідки Ви
    Днепропетровск, Победа!
    Дописів
    12 707

    Типово

    Цитата Допис від LUDMILKA* Переглянути допис
    А половинка - это сколько грамм и денег?
    Здравствуйте! Это около 300г, 90-100грн получится. Могу и меньше отрезать, если нужно)

  15. #595
    Аватар для lago-naki
    Реєстрація
    02 січень 2015
    Звідки Ви
    Днепропетровск, Победа!
    Дописів
    12 707

    Типово

    Собираем заказ на мясную продукцию Эко-фермы Зелений Гай

    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  1.jpg
Переглядів: 21
Розмір:  85,2 КБ
ID:	2063901Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  2.jpg
Переглядів: 16
Розмір:  84,8 КБ
ID:	2063902Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  3.jpg
Переглядів: 15
Розмір:  73,3 КБ
ID:	2063903Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  4.jpg
Переглядів: 15
Розмір:  68,3 КБ
ID:	2063904

    Условия: +15%, доставку делим. Самовывоз с ж/м Победа-4. Возможна организация доставки.

  16. #596
    Аватар для lago-naki
    Реєстрація
    02 січень 2015
    Звідки Ви
    Днепропетровск, Победа!
    Дописів
    12 707

    Типово

    Цитата Допис від Bent Ley Переглянути допис
    Валерия, здравствуйте!
    Хочу попробовать:
    Сир "Реблик" 27,90 грн - 1 шт.
    Козячий сир "Шевр", 19 грн / шт-1шт.
    Прошу прощения, но из-за перепадов температур партия сыра Реблик не удалась и была отбракована. Теперь его не будет до марта, как и Велетня, Блана, Пиколло

    Предлагаю посмотреть замену. Обратите внимание на сыры от Коза Чка: Корольок, Киевский, Аморе мио)

  17. #597
    Аватар для Bent Ley
    Реєстрація
    01 лютий 2011
    Дописів
    324

    Типово

    Цитата Допис від lago-naki Переглянути допис
    Прошу прощения, но из-за перепадов температур партия сыра Реблик не удалась и была отбракована. Теперь его не будет до марта, как и Велетня, Блана, Пиколло

    Предлагаю посмотреть замену. Обратите внимание на сыры от Коза Чка: Корольок, Киевский, Аморе мио)
    Жаль (
    Тогда придётся отменить заказ до марта..

  18. #598
    Аватар для lago-naki
    Реєстрація
    02 січень 2015
    Звідки Ви
    Днепропетровск, Победа!
    Дописів
    12 707

    Типово

    Цитата Допис від Bent Ley Переглянути допис
    Жаль (
    Тогда придётся отменить заказ до марта..
    Хорошо.

  19. #599

    Реєстрація
    21 серпень 2010
    Звідки Ви
    Победа 4 - 6
    Дописів
    1 344

    Типово

    Цитата Допис від lago-naki Переглянути допис
    Здравствуйте! Это около 300г, 90-100грн получится. Могу и меньше отрезать, если нужно)
    Ага. спасибо! Давайте эти 300 грамм, завтра заберу на Победе,киньте телефончик, завтра наберу.
    Набор, распечатка...текста, контрольные по эконом.и мед.дисциплинам (в личку)

  20. #600
    Аватар для lago-naki
    Реєстрація
    02 січень 2015
    Звідки Ви
    Днепропетровск, Победа!
    Дописів
    12 707

    Типово

    Цитата Допис від LUDMILKA* Переглянути допис
    Ага. спасибо! Давайте эти 300 грамм, завтра заберу на Победе,киньте телефончик, завтра наберу.
    Хорошо!
    0988838336
    0509859953
    Валерия

Сторінка 30 з 46 ПершаПерша ... 202122232425262728293031323334353637383940 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

  • Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті